Teraz jest 2018-09-25, 23:29

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane:2016-08-14, 11:49 
Online
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-08-20, 22:29
Posty: 7371
Lokalizacja: Podlasie :)
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 115 razy
Wiek: 30

Model: Toyota: Hilux/RAT/LC70/LC80/ Jeep: XJ/TJ KrAZ 255b
Imię: Borys

Ostrzeżenia: 1
Problem raczej tkwi w rc-trialu a nie yt czy przeglądarkach. Miałem video! a potem tylko kwadratury a nic nie robiłem ;)

:W


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-14, 12:42 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-11-29, 19:42
Posty: 1963
Lokalizacja: WP
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Wiek: 44

Model: Ha Dwa Truggy
Imię: MarCin
Sławek napisał(a):
Usun coockie i historie przegladania,:moze to pomoze.

Tak jak Adamu pisze, nic nie pomaga.
Usunąłem wszystko, wtyczki aktualne i nic.


Kciukiem klikane na GRA L09


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-14, 12:48 
Offline
Teoretyk

Dołączył(a): 2012-07-22, 12:51
Posty: 48
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy
Model: Łódź RC
Imię:
Ja wczoraj w telefonie zaktualizowałem YT, wyczyściłem dane, zaktualizowałem TT i wyczyściłem dane i filmy z YT nadal nie działają tylko na rc-trial. Jeszcze jakiś tydzień temu wszystko działało pięknie!

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-14, 13:08 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-11-03, 12:57
Posty: 11600
Lokalizacja: Rzeszów
Podziękował : 27 razy
Otrzymał podziękowań: 253 razy
Wiek: 51

Model: Def 90 | Def 110 TRX-4 | Ford Bronco 1973 CMX
Imię: Wojtek
Jeszcze raz tylko mogę powiedzieć, iż u mnie wszystko działa jak należy. Mam miniatury okien YT, odtwarzają się w małym oknie na stronie forum, jak również po kliknięciu odpowiedniego miejsca, otwiera się nowe okno odtwarzania bezpośrednio na stronie YT.
Przetestowałem także działanie konta testowego, które nie posiada żadnych uprawnień typu admini/moderator i w oparciu o ten sam komputer, również na "zwykłym" koncie wszystko działa właściwie.

Natomiast odpaliłem starego laptopa i tam jest sytuacja o jakiej piszecie. Zaktualizowałem flash player-a, odinstalowałem i zainstalowałem ponownie przeglądarkę FF, a o czyszczeniu pamięci nie wspomnę - niestety nic to nie dało.
Za to w zakładce dodatki pełno czerwonych komunikatów o konieczności różnych aktualizacji - niestety niektóre nie do wykonania, bo dla Visty która tam mam nie ma już uaktualnień.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-14, 13:43 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2012-04-26, 09:35
Posty: 1987
Lokalizacja: Giżycko
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
Wiek: 19

Model: Złomnix
Imię: Michał
U mnie działa :ok


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-14, 14:37 
Offline
Teoretyk

Dołączył(a): 2012-07-22, 12:51
Posty: 48
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy
Model: Łódź RC
Imię:
Jeszcze tylko dodam, że jak w Tapatalku kliknę "Otwórz w przeglądarce" to wtedy pojawia się okno filmu i po kliknięciu film się odtwarza...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-16, 20:14 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-01-05, 14:30
Posty: 3237
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 78 razy
Wiek: 38

Model: MAN F2000 8x8
Imię: Marcin
Panie i Panowie. Pomimo tego że u mnie działa (czyt standardowa odpowiedź admina ;)), to wujek google mówi że podobno jest to jakiś większy problem (a nie nasz lokalny). Znalazłem sposoby ma rozwiązanie tego (bardziej obejście niż rozwiązanie), ale ponieważ jestem na urlopie, nie mam pod ręką kompa, a tylko telefon/tablet, a z nich nie lubię robić poważnych rzeczy.
Postaram się dorwać jutro do kompa, i naprawić. Więc proszę o chwilę cierpliwości.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-16, 22:42 
Offline
Teoretyk

Dołączył(a): 2012-07-22, 12:51
Posty: 48
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy
Model: Łódź RC
Imię:
Nooo dooobra.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-17, 00:37 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-11-29, 19:42
Posty: 1963
Lokalizacja: WP
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Wiek: 44

Model: Ha Dwa Truggy
Imię: MarCin
Marcin, też czytałem o tych problemach, ale nic co znalazłem i zastosowałem nie pomogło.
Daj sobie spokój w urlopie, wypoczywaj z familją i nie zawracaj sobie głowy tematami forum, ono działa i działać będzie.
Ogarniesz temat po powrocie.
Pozdrowerek :piwo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-20, 11:52 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-01-05, 14:30
Posty: 3237
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 78 razy
Wiek: 38

Model: MAN F2000 8x8
Imię: Marcin
Sorki że dopiero teraz...
Marcin, nie wytrzymał bym tyle wiedząc że to nie działa :)
A akcja jest do wykonania po stronie skryptu, a dokładniej definicji BBCODE, nie wiem czy coś po stronie użytkownika dało się zrobić. Napewno nie globalnie.

Wydaje mi się że się udało. Niestety musiałem przerobić trochę zalecane definicje, bo powodują że stare linki przestają działać, ale się udało i u mnie działa :)

Prośba do tych którzy mieli problemy. Sprawdźcie czy jest ok. U mnie działało i przed tą zmianą, więc nie mogę tego jednoznacznie stwierdzić.

Pzdr, Marcin

A tu powód dlaczego przestało to działać:
"youtube has discontinued the embed object type of embed code. they said they were going to do it several years ago and finally did. you need to read the rest of the posts in this topic to find out how to switch over to the iframe embed code for your bbcode."


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-20, 12:29 
Offline
Adept / AT!
Adept / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2016-02-06, 13:03
Posty: 108
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy
Wiek: 38

Model: Za mało miejsca ale zaczynam ustawiać piętrowo
Imię: Adam
Działa. :piwo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-20, 15:06 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-11-29, 19:42
Posty: 1963
Lokalizacja: WP
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Wiek: 44

Model: Ha Dwa Truggy
Imię: MarCin
Noooo Panie, teraz to jest malyna, wszystko śmiga jak należy :VV
:piwo i wypoczywaj dalej ;)
Pozdrowerek
MarCin


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-25, 23:14 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-11-29, 19:42
Posty: 1963
Lokalizacja: WP
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Wiek: 44

Model: Ha Dwa Truggy
Imię: MarCin
Witam
Nie mogę odpisać na PW poprzez TapaTalk
Czy ktoś ma podobnie, czy szukać w ustawieniach konta.
Pozdrawiam
MarCin

Kciukiem klikane na GRA L09


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-25, 23:18 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-11-03, 12:57
Posty: 11600
Lokalizacja: Rzeszów
Podziękował : 27 razy
Otrzymał podziękowań: 253 razy
Wiek: 51

Model: Def 90 | Def 110 TRX-4 | Ford Bronco 1973 CMX
Imię: Wojtek
TapaTalk-a nie używam, to nie pomogę. Ale zawsze możesz napisać na e-mail, a że pisać chcesz do mnie ;) to podaję adres:
zotornik@wp.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-25, 23:35 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-11-29, 19:42
Posty: 1963
Lokalizacja: WP
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Wiek: 44

Model: Ha Dwa Truggy
Imię: MarCin
[FACE WITH TEARS OF JOY]
Dzięki

Kciukiem klikane na GRA L09


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zarejestrowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO