Teraz jest 2018-10-24, 00:45

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane:2016-05-13, 23:29 
Offline
Weteran / AT!
Weteran / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-03-01, 13:59
Posty: 15475
Lokalizacja: Mielec
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 192 razy
Wiek: 46

Model: ze mnie :)
Imię: Obi-Wan Kenobi
Nie ma :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-05-14, 09:23 
Offline
Początkujący
Początkujący
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2014-09-22, 20:14
Posty: 122
Lokalizacja: łódzkie
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy
Wiek: 46

Model: SCX10, HPI Pro4, Strada SC Evo S
Imię: Adam(45),Mateusz(12)
Sławek napisał(a):
Nie ma :)

Aha.....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-05-14, 15:35 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-01-26, 12:06
Posty: 5743
Lokalizacja: Gorlice, Małopolska
Podziękował : 62 razy
Otrzymał podziękowań: 134 razy
Wiek: 39

Model: trial/drift/offroad/latawce RC
Imię: Krzysztof
Jak pisano już wcześniej, dział AT! jest mocno przereklamowany ;). Przez większą część roku aktywność ma zerową.
Jednym z warunków dostania uprawnień do AT! jest odpowiednia liczba startów w zawodach.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 08:48 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-11-29, 19:42
Posty: 1964
Lokalizacja: WP
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Wiek: 44

Model: Ha Dwa Truggy
Imię: MarCin
Witam,
Było wszystko OK, a tu nagle lipa :q
Dlaczego wszystkie filmy wyświetlają mi się jako czarne kwadraty?
Ktoś miał/ma podobnie i sobie z tym poradził?

Pomoc w temacie mile widziana :friends


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 10:21 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-11-03, 12:57
Posty: 11667
Lokalizacja: Rzeszów
Podziękował : 27 razy
Otrzymał podziękowań: 255 razy
Wiek: 51

Model: Def 90 | Def 110 TRX-4 | Ford Bronco 1973 CMX
Imię: Wojtek
dorob napisał(a):
Dlaczego wszystkie filmy wyświetlają mi się jako czarne kwadraty?
Ktoś miał/ma podobnie i sobie z tym poradził?


Na tym etapie nie pomogę - ale tylko napiszę, że u mnie wszystko działa OK, więc to na szczęście nie problem ogólny, co dla ciebie nie jest pocieszeniem :/

Zawsze warto oczyścić cache przeglądarki, on potrafi różne rzeczy blokować i przeinaczać.
I warto też sprawdzić, czy ten efekt masz na jednej, czy na kilku przeglądarkach ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 12:00 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2014-08-18, 21:30
Posty: 2013
Lokalizacja: Tychy
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
Wiek: 30

Model: HG - HPI - CC01
Imię: Przemek
Też mam problem z kwadratowym YT.
Problem występuje na dwóch różnych systemach.

OS X - Opera i Safari
Win 8 - Chrome i IE


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 12:01 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-11-29, 19:42
Posty: 1964
Lokalizacja: WP
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Wiek: 44

Model: Ha Dwa Truggy
Imię: MarCin
W pracy i na chromie i na ie nie działa.
Pliki zawsze na koniec dnia czyszczę.
Sprawdzę później jeszcze w domu na innym komputerze.

Kciukiem klikane na GRA L09


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 13:15 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-11-03, 12:57
Posty: 11667
Lokalizacja: Rzeszów
Podziękował : 27 razy
Otrzymał podziękowań: 255 razy
Wiek: 51

Model: Def 90 | Def 110 TRX-4 | Ford Bronco 1973 CMX
Imię: Wojtek
No to ja ma Win 10 i FF 48.00 (tu za wersję nie ręczę)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 13:30 
Offline
Teoretyk

Dołączył(a): 2012-07-22, 12:51
Posty: 48
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy
Model: Łódź RC
Imię:
Od kilku dni na tapatalku w ogóle nie mogę otwierać filmów. Wyskakuje error get_config i tyle...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 20:18 
Offline
Adept / AT!
Adept / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2016-02-06, 13:03
Posty: 109
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy
Wiek: 38

Model: Za mało miejsca ale zaczynam ustawiać piętrowo
Imię: Adam
:No win7 na operze filmów niet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 20:45 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-11-29, 19:42
Posty: 1964
Lokalizacja: WP
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Wiek: 44

Model: Ha Dwa Truggy
Imię: MarCin
Na stacjonarnym w domu:
Winda 10 + Chrome 52.0.2743.116 m - nie działa
Winda 10 + Firefox - nie działa
Winda 10 + MS Edge - nie działa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 20:48 
Offline
Weteran / AT!
Weteran / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-03-01, 13:59
Posty: 15475
Lokalizacja: Mielec
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 192 razy
Wiek: 46

Model: ze mnie :)
Imię: Obi-Wan Kenobi
Sprawdzilem, i na stacjonarnym, i na tapatalku filmy sie wyswietlaja bez problemu.
Byc moze musicie zaktualizowac wtyczke.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-13, 21:29 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-11-29, 19:42
Posty: 1964
Lokalizacja: WP
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Wiek: 44

Model: Ha Dwa Truggy
Imię: MarCin
Możliwe, że się mylę, ale z wtyczkami raczej jest wszystko OK, ponieważ na YT filmy działają bez zarzutu.
Sprawdziłem właśnie na rctruck, nie mam tych problemów i filmiki widzę normalnie w postach, a nie czarne plamy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-14, 07:29 
Offline
Weteran / AT!
Weteran / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-03-01, 13:59
Posty: 15475
Lokalizacja: Mielec
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 192 razy
Wiek: 46

Model: ze mnie :)
Imię: Obi-Wan Kenobi
Usun coockie i historie przegladania,:moze to pomoze.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2016-08-14, 11:19 
Offline
Adept / AT!
Adept / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2016-02-06, 13:03
Posty: 109
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy
Wiek: 38

Model: Za mało miejsca ale zaczynam ustawiać piętrowo
Imię: Adam
Ani usunięcie ciastek, ani usunięcie historii nie pomogło. Wszystkie wtyczki zaktualizowane i nadal mam tylko czarne kwadraty. To samo mam na IE, Firefoxie i Operze. Na innych stronach jak i bezpośrednio na YT filmy wyświetlają się poprawnie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zarejestrowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO