Toyota LC80 vs4+scx10-2
- FREEDOM83
- Teoretyk
- Imię: Alberto
- Podziękował : 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 razy
Toyota LC80 vs4+scx10-2
Ponieważ to mieszanka, nie umieszczam jej w żadnej kategorii.
To podwozie od mojego dziecka Honcho, będę z niego korzystał, kiedy on nie będzie z niego korzystał, więc słupki nadwozia i przedni zderzak pozostaną w LC80.
Podwozie VS4 z mojego PRO
Osie Scx10-2 v1
Skrzynia biegów Scx10-2
Regulator 1080 Hobbywing
Silnik Reedy
Serwo SRT 25 kg
Silnik Proline Trencher 1.9 g8
Gear Head EZlock Delrin beadlocks 1.9
Na razie przyciąłem nadkola, dopasowałem nadwozie do podwozia i trochę zakryłem podwozie z tyłu. Będzie jak w oryginale. Zamówiłem nawet felgi OEM i opony błotne, co jest jego głównym przeznaczeniem, więc mam samochód, w którym nie będę się tak źle czuł z powodu zmoczenia lub zabrudzenia.
To podwozie od mojego dziecka Honcho, będę z niego korzystał, kiedy on nie będzie z niego korzystał, więc słupki nadwozia i przedni zderzak pozostaną w LC80.
Podwozie VS4 z mojego PRO
Osie Scx10-2 v1
Skrzynia biegów Scx10-2
Regulator 1080 Hobbywing
Silnik Reedy
Serwo SRT 25 kg
Silnik Proline Trencher 1.9 g8
Gear Head EZlock Delrin beadlocks 1.9
Na razie przyciąłem nadkola, dopasowałem nadwozie do podwozia i trochę zakryłem podwozie z tyłu. Będzie jak w oryginale. Zamówiłem nawet felgi OEM i opony błotne, co jest jego głównym przeznaczeniem, więc mam samochód, w którym nie będę się tak źle czuł z powodu zmoczenia lub zabrudzenia.
- FREEDOM83
- Teoretyk
Re: Toyota LC80 vs4+scx10-2
Plany się zmieniły, haha. Felgi i opony będą jednak inne. Jeśli nie, to będziemy kontynuować proces. To proste, bo tylko w błocie i łączeniach, które wkrótce się pojawią, znajdziemy światło i właściwą drogę.
Ponieważ zależało mi na czymś prostym, nie kupowałem żadnych ozdób; można je zrobić na drukarce 3D lub wykorzystać to, co masz w domu.
- FREEDOM83
- Teoretyk
Jest zupełnie nowy, potrzebuje solidnej mocy, dla mnie jest trochę słaby, będę musiał włożyć 2300 i serwo z większą mocą KG hehehehe
- FREEDOM83
- Teoretyk
Korzystając z możliwości drukarki, zrobiłem moje pierwsze z wielu łóżek do druku i dodałem jeszcze więcej detali, niż jest w zestawie. Muszę jeszcze trochę udekorować wnętrze; na razie dodałem tylko łóżeczko i napój, haha.