Teraz jest 2017-10-21, 11:35

Strefa czasowa: UTC + 1


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Post nr:#1  PostTytuł: Robbe XS-4
PostNapisane:2017-08-10, 14:27 
Offline
Teoretyk
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2016-11-28, 09:22
Posty: 15
Lokalizacja: Warka
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy
Wiek: 28

Model: Scout
Imię: Konrad
Witam może ktoś z forumowiczów miał styczność z taką aparatura:

Załącznik:
Komentarz: Aparatura Robbe XS-4


Załącznik:
Komentarz: Odbiornik


Załącznik:
Komentarz: Serwa-silniki



Zakupiłem po taniości taki zestaw i po podłączeniu wszystkiego serwa działają super ale silniki już nie.
Jak podpinam wszystko pod baterie to jeden silnik od razu startuje a drugi nie(zamieniając końcówkę silników jest na odwrót). Serwa ładnie działają z aparatury a silniki nie reagują.

Czy może ktoś wie jaka może być przyczyna i jak to naprawić?

Wiem że to forum trial ale może ktoś będzie wiedział.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zarejestrowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO