Teraz jest 2019-03-22, 12:07

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane:2019-03-14, 23:28 
Offline
Znawca / AT!
Znawca / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-01-23, 19:24
Posty: 2862
Lokalizacja: Złotniki Kujawskie
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 46

Model: Chevy K30 & Blazer K5
Imię: Krzysztof
Może macie jakieś pomysły na ten problem :(



Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-14, 23:38 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2015-09-26, 13:46
Posty: 1789
Lokalizacja: Kurowice/łódzkie
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 20

Model: Toyota FJ40/MAN F2000 8x8 w budowie
Imię: Bartek
Krizi, coś jest zepsute. Ja sam kiedyś sprawdzałem z ciekawości miernikiem napięcie z BECa i było 5,4 i 6,5 chyba czy jakoś tak. Idź do sklepu i niech Ci wymienią ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-14, 23:43 
Offline
Znawca / AT!
Znawca / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-01-23, 19:24
Posty: 2862
Lokalizacja: Złotniki Kujawskie
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 46

Model: Chevy K30 & Blazer K5
Imię: Krzysztof
Pixel napisał(a):
Krizi, coś jest zepsute. Ja sam kiedyś sprawdzałem z ciekawości miernikiem napięcie z BECa i było 5,4 i 6,5 chyba czy jakoś tak. Idź do sklepu i niech Ci wymienią ;)


Ale ja już oryginalny konektor odciąłem żeby go przylutować do układu :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-15, 00:14 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2015-09-26, 13:46
Posty: 1789
Lokalizacja: Kurowice/łódzkie
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 20

Model: Toyota FJ40/MAN F2000 8x8 w budowie
Imię: Bartek
Krizi napisał(a):
Pixel napisał(a):
Krizi, coś jest zepsute. Ja sam kiedyś sprawdzałem z ciekawości miernikiem napięcie z BECa i było 5,4 i 6,5 chyba czy jakoś tak. Idź do sklepu i niech Ci wymienią ;)


Ale ja już oryginalny konektor odciąłem żeby go przylutować do układu :(

No i pooooszło.... :LOL


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-15, 06:49 
Offline
Znawca / AT!
Znawca / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2012-02-23, 00:10
Posty: 2864
Lokalizacja: Obecnie - Wałcz
Podziękował : 38 razy
Otrzymał podziękowań: 40 razy
Wiek: 39

Model: pierwszy najlepszy
Imię: Stasiu, Staszek
Matys napisał(a):
Krizi zabieraj na dostawę browaru na Wilgę;-) Ma potencjał...


A jaki ma zasięg?
Zastanawia mnie jeszcze czy pani ekspedientka będzie wiedziała jak go załadować "do pełna" jak przybędzie pod ej sklepik takie CUŚ z kartką z zamówieniem i niebieskim banknotem wetkniętym pomiędzy trzewia


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-15, 11:19 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-12-25, 22:29
Posty: 10560
Lokalizacja: WOT
Podziękował : 27 razy
Otrzymał podziękowań: 72 razy
Wiek: 44

Model: Kamaz 6450 8x8 / JEEP Rubicon / JEEP TJ
Imię: noname
Może coś skopałeś z podłączanie, przy bec-ach trzeba uważać tam coś jest żeby nie dać dwa razy zasilania, trzeba wypiąć kabel i ma być tylko minus i sterowanie, czy jakoś tak. CZAYO! :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-15, 17:30 
Offline
Znawca / AT!
Znawca / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-01-23, 19:24
Posty: 2862
Lokalizacja: Złotniki Kujawskie
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 46

Model: Chevy K30 & Blazer K5
Imię: Krzysztof
Bec jest podpięty w tej chwili tylko do źródła zasilania a pomiar wykonywałem na wyjściu.
Tam się nic w tym momencie nie da spierdzielić :ok


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-15, 21:49 
Offline
Znawca / AT!
Znawca / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-01-23, 19:24
Posty: 2862
Lokalizacja: Złotniki Kujawskie
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 46

Model: Chevy K30 & Blazer K5
Imię: Krzysztof
Problemów z Ubecem ciąg dalszy :D



Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-17, 02:08 
Offline
Znawca / AT!
Znawca / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-01-23, 19:24
Posty: 2862
Lokalizacja: Złotniki Kujawskie
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 46

Model: Chevy K30 & Blazer K5
Imię: Krzysztof
Test laboratoryjny MonsterBus a :ok



Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-17, 02:15 
Offline
Wtajemniczony / AT!
Wtajemniczony / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2015-09-26, 13:46
Posty: 1789
Lokalizacja: Kurowice/łódzkie
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 20

Model: Toyota FJ40/MAN F2000 8x8 w budowie
Imię: Bartek
Jakie to duże :jaw


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-17, 08:52 
Offline
Teoretyk
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2017-12-27, 16:14
Posty: 105
Lokalizacja: małopolska
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Wiek: 38

Model: ford f250.
Imię: Piotr
Robi wrażenie ten łazik...może do NASA. wyslij foty i film Krizi. Fajnie byłoby mieć możliwość założenia jakiejś budy monstera zamiast skrzyni i pojezdzic czasami. :england


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-17, 15:29 
Offline
Adept / AT!
Adept / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2017-08-27, 21:33
Posty: 131
Lokalizacja: Aleksandrów Łódzki
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy
Wiek: 38

Model: Savage x2, Sprint 2, RS 4, SCX 10...
Imię: Marcin
Krizi, ile Ty masz miejsca w garażu... Ja nie mogę wejść do swojego, nie mówiąc o wstawieniu auta. Chyba, że to nie garaż...

Co do testu to myślałem, że pokażesz ile mieści 4-paków, ale co się odwlecze....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-17, 19:02 
Offline
Znawca / AT!
Znawca / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-01-23, 19:24
Posty: 2862
Lokalizacja: Złotniki Kujawskie
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 46

Model: Chevy K30 & Blazer K5
Imię: Krzysztof
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że bardziej pożądanym modelem, była by jednak mobilna lodówka :LOL a co do samych testów... :D to spokojnie mogę poczekać do najbliższego spotkania, gdzie spokojnie możemy to sprawdzić :ok.
Normalnie to nie mam tyle zapasów piwa w domu, ponieważ na codzień nie piję ;)

Matys@ to jest z całą pewnością mój garaż ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-18, 22:23 
Offline
Znawca / AT!
Znawca / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-01-23, 19:24
Posty: 2862
Lokalizacja: Złotniki Kujawskie
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Wiek: 46

Model: Chevy K30 & Blazer K5
Imię: Krzysztof
Gdyby ktoś się pytał, jakie inne zastosowanie może mieć moja mobilna platforma transportowa (MonsterBus) :> to tu jedena z wielu opcji :ok


Załączniki:




Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane:2019-03-18, 23:39 
Offline
Teoretyk
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2017-12-27, 16:14
Posty: 105
Lokalizacja: małopolska
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Wiek: 38

Model: ford f250.
Imię: Piotr
:OK wygląda obłednie teraz


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zarejestrowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO