Teraz jest 2018-11-12, 20:11

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Post nr:#16  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-18, 11:47 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-01-05, 14:30
Posty: 3329
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 79 razy
Wiek: 39

Model: MAN F2000 8x8
Imię: Marcin
No dobra, narazie na kołach STOI. A kiedy zacznie jeździć? :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#17  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-18, 12:47 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-12-25, 22:29
Posty: 10327
Lokalizacja: WOT
Podziękował : 26 razy
Otrzymał podziękowań: 70 razy
Wiek: 44

Model: Kamaz 6450 8x8 / JEEP Rubicon / JEEP TJ
Imię: noname
czayo napisał(a):
No dobra, narazie na kołach STOI. A kiedy zacznie jeździć? :D


Michał już jeździ :D


Załączniki:
pobrane.png
pobrane.png [ 5.17 KiB | Przeglądane 481 razy ]
Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#18  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-18, 13:27 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-01-05, 14:30
Posty: 3329
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 79 razy
Wiek: 39

Model: MAN F2000 8x8
Imię: Marcin
:LOL


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#19  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-18, 15:32 
Offline
Początkujący
Początkujący
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2016-07-15, 23:06
Posty: 176
Lokalizacja: Katowice
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy
Wiek: 34

Model: Jelcz 442 Bartek
Imię: Dawid
No pięknie. Świetna robota. Czekam na relacje z pleneru

Wysłane z mojego TRT-LX1 przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#20  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-18, 16:53 
Offline
Znawca / AT!
Znawca / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2012-02-23, 00:10
Posty: 2660
Lokalizacja: Obecnie - Wałcz
Podziękował : 37 razy
Otrzymał podziękowań: 39 razy
Wiek: 38

Model: pierwszy najlepszy
Imię: Stasiu, Staszek
:hehe


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#21  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-18, 19:51 
Offline
Teoretyk

Dołączył(a): 2017-02-12, 18:10
Posty: 108
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy
Model:
Imię: Michał
czayo napisał(a):
No dobra, narazie na kołach STOI. A kiedy zacznie jeździć? :D

Jak będziesz miał garaż dostępny :) :krzyk


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#22  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-18, 21:39 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-01-05, 14:30
Posty: 3329
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 79 razy
Wiek: 39

Model: MAN F2000 8x8
Imię: Marcin
Wpadaj nawet zaraz. Garaż już wolny :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#23  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-18, 22:36 
Offline
Teoretyk

Dołączył(a): 2017-02-12, 18:10
Posty: 108
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy
Model:
Imię: Michał
czayo napisał(a):
Wpadaj nawet zaraz. Garaż już wolny :D

Do niedzieli zwiedzam Bawarię :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#24  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-19, 08:44 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-01-05, 14:30
Posty: 3329
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 79 razy
Wiek: 39

Model: MAN F2000 8x8
Imię: Marcin
Wiem, dlatego tak napisałem :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#25  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-19, 09:59 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-12-25, 22:29
Posty: 10327
Lokalizacja: WOT
Podziękował : 26 razy
Otrzymał podziękowań: 70 razy
Wiek: 44

Model: Kamaz 6450 8x8 / JEEP Rubicon / JEEP TJ
Imię: noname
Strzelba82 napisał(a):
czayo napisał(a):
Wpadaj nawet zaraz. Garaż już wolny :D

Do niedzieli zwiedzam Bawarię :)

A Ty co po BMW pojechałeś :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#26  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-06-20, 19:01 
Offline
Teoretyk

Dołączył(a): 2017-02-12, 18:10
Posty: 108
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy
Model:
Imię: Michał
Radek napisał(a):
Strzelba82 napisał(a):
czayo napisał(a):
Wpadaj nawet zaraz. Garaż już wolny :D

Do niedzieli zwiedzam Bawarię :)

A Ty co po BMW pojechałeś :D

:szydera ja i BMW :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#27  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-07-07, 21:07 
Offline
Teoretyk

Dołączył(a): 2017-02-12, 18:10
Posty: 108
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy
Model:
Imię: Michał
Dzisejsze prace


Załączniki:






Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#28  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-07-07, 21:08 
Offline
Teoretyk

Dołączył(a): 2017-02-12, 18:10
Posty: 108
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy
Model:
Imię: Michał
Zawieszenie tylnie


Załączniki:




Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#29  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-07-19, 22:09 
Offline
Teoretyk
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2014-02-02, 15:08
Posty: 612
Lokalizacja: Wojnicz
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy
Wiek: 27

Model: SCX10/Kraz255/Kamaz6450/team assoT4sprzedam
Imię: Kuba
Witaj Michał
Teraz tak przeglądałem twoje fotki i widzę że zrobiłeś taki błąd jak ja kiedyś, powiedz mi czy po dociśnięciu ramy łeb śruby zachacza o resor? jeśli tak to możesz mieć taką sytuację jak u mnie na foto, przesuń mocowanie skrętu troszkę bliżej mostu lub zamień śrubę na łeb półokrągły, chyba wiesz o czym mówię.


Załączniki:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Post nr:#30  PostTytuł: Re: Kamaz 5350
PostNapisane:2018-08-05, 19:01 
Offline
Dinożarł / AT!
Dinożarł / AT!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-01-05, 14:30
Posty: 3329
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 79 razy
Wiek: 39

Model: MAN F2000 8x8
Imię: Marcin
Michał, dopiero doczytałem.

Fioras, śruba ewidentnie do wymiany, łeb półkolisty to bardzo dobry wybór, ale miejsce gdzie przechodzi śruba jest w takim miejscu, że nigdy z taką sytuacją nie miałem miejsca jak pokazujesz.
Ten element trzeba tak zamontować, żeby po dociśnięciu resora, rodend i łeb śruby przechodził w miejscu zaznaczonym na niebiesko, tam jest najgłębiej, i żeby tam zawadziło, to chyba trzeba by usiąść na modelu.
Załącznik:
20171121_191456.jpg
20171121_191456.jpg [ 21.08 KiB | Przeglądane 161 razy ]

U Michała takiego problemu nie powinno być, bo było to brane pod uwagę. Ale śruba ewidentnie do wymiany :OK


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zarejestrowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO